Duktig och förstående psykolog i Uppsala

Hej på er alla mina härliga och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att allt är superbra med er och att ni har haft en underbar helg. Dagen inlägg kommer att handla om det här med psykolog i Uppsala. Som ni vet har jag under en längre period känt mig väldigt nedstämd och helt enkelt inte mått så bra. Jag har provat på mycket, men inte förrän nu hittat ett företag som verkligen kan hjälpa mig. SQ Inspiro psykologi heter företaget som jag valde att vända mig till och som nu har hjälpt mig under ett par månader. Psykologen som jag har samtal med är riktigt duktig och kunnig inom det här med psykologi och jag känner mig alltid bekväm hos SQ Inspiro psykologi. Jag har tidigare inte gått till en psykolog, då jag känt att jag inte haft så allvarliga problem. Det man ska veta är att man absolut inte ska känna att ens problem är för små, då de allra flesta har problem som tynger än, och då man inte ska jämföra sina problem med andras. Jag är otroligt nöjd med den hjälp som jag hittills har fått utav detta företag, då alltså SQ Inspiro psykologi, och jag är riktigt glad över att jag tog beslutet att söka den hjälp som jag behövde.

Det känns så skönt att ha någon att prata med som verkligen lyssnar och hjälper till. Jag var inför mitt första möte rädd att jag inte skulle känna mig bekväm med psykologen och att jag inte skulle vilja öppna mig, men så var inte fallet. Jag kände mig verkligen bekväm och trygg, och kände att jag verkligen kunde lätta på hjärtat. Jag är otroligt tacksam över den hjälp som jag fått, och jag kommer självklart att fortsätta att gå på möten hos SQ Inspiro psykologi, då jag känner att jag mår väldigt mycket bättre utav det. Jag vill tipsa er läsare att också vände er till SQ Inspiro psykologi, ifall ni befinner er i Uppsala med omnejd och även ni behöver någon att prata med.